סנדוויץ' דה מיגה
סנדוויץ' דה מיגה - כריך ארגנטינאי תלת שכבתי. "מיגה" הוא החלק הרך של הלחם,
והכריך נקרא כך כיוון שעשוי מפרוסות לחם ללא קרום. הלחם המשמש לכריכי "מיגה" הוא לחם לבן, הנפרס דק מאוד.

הכריך מורכב משלוש פרוסות לחם, שביניהן מרוח מיונז. בין פרוסת הלחם התחתונה לאמצעית מונח בדרך כלל שינקן. בין הפרוסה האמצעית לעליונה מוכנסים מילויים שונים כגון: גבינה צהובה, עגבניות, לבבות דקל.

עד ההגשה הכריכים נשמרים במקרר כשהם מכוסים היטב (למשל בניילון נצמד) על מנת למנוע חדירת לחות.

הכריכים מוגשים קרים או קלויים, לארוחת שעת התה או כמתאבנים.






הטקסט נערך ע"י מערכת Todos.co.il ומוגש בכפוף ל־GNU Free Documentation License, בשיתוף וויקיפדיה.
הערך כולל תוכן מהדף http://he.wikipedia.org/wiki/סנדוויץ' דה מיגה.
דרום אמריקה | מרכז אמריקה | כל הקישורים
| ארגנטינה | צ`ילה | ברזיל | בוליביה | פרו | אקואדור | קולומביה | אורוגואי | פרגואי | ונצואלה | מקסיקו | גואטמלה | קוסטה ריקה | אל סאלבדור | הונדורס | ניקרגואה | פנמה | בליז |