אנצ'ילדה
אנצ'ילדה (Jon Sullivan)
אנצ'ילדה (ספרדית: Enchilada) הוא מאכל מהמטבח המקסיקני.
המאכל מורכב מטורטיית תירס אותה טובלים בשמן על מנת לרכך אותה, ולאחר מכן טובלים אותה ברוטב האנצ'ילדה הנבחר.
הטורטייה ממולאת בדרך כלל בבשר בקר ובמרכיבים נוספים אחרים, מגולגלת ומונחת בתוך תבנית אפייה, את האנצ'ילדה מכסים ברוטב ולעתים אף גבינה מגורדת וזיתים ולאחר מכן היא נאפית בתנור.






הטקסט נערך ע"י מערכת Todos.co.il ומוגש בכפוף ל־GNU Free Documentation License, בשיתוף וויקיפדיה.
הערך כולל תוכן מהדף http://he.wikipedia.org/wiki/אנצ'ילדה.
דרום אמריקה | מרכז אמריקה | כל הקישורים
| ארגנטינה | צ`ילה | ברזיל | בוליביה | פרו | אקואדור | קולומביה | אורוגואי | פרגואי | ונצואלה | מקסיקו | גואטמלה | קוסטה ריקה | אל סאלבדור | הונדורס | ניקרגואה | פנמה | בליז |